Wie wij zijn: Daniel

Daniël heeft in eerste instantie Beleid en Management in de Gezondheidszorg en daarna Geneeskunde gestudeerd aan het Erasmus MC in Rotterdam. Na het behalen van het doctoraaldiploma van de geneeskundeopleiding is hij zich professioneel gaan ontwikkelen in een in de loop van de studietijd gegroeide passie en interesse: het door gezamenlijk tuinieren samenbrengen van allerlei thema’s, zoals preventieve gezondheidszorg, ecologie, participatie en onderwijs. Voor inhoudelijke verdieping heeft hij een Permaculture Design Course en een aantal kleinere trainingen, zoals een Natuursprong training, afgerond. Verder is in de loop van de jaren door werken en autodidactisch leren brede ervaring opgebouwd op het vlak van organisatievaardigheden, lesgeven, tuinieren, ecologie en diverse bouwwerkzaamheden. Lees hier meer over wie wij zijn en ons werk met GroenGoed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s